MF Service - En hjælpende hånd i din hverdag.
RSS

Nye indlæg

Velkommen på min gæstebog
drevet af

Min blog

Velkommen på min gæstebog

Jeg har valgt at åbne en gæstebog på min hjemmeside, så kunder og pårørende (til mine kunder), kan skrive lidt om, hvad det har gjort for dem, at de får en hjælpende hånd, til det de nu engang ønsker.
Jeg håber vi alle igennem min gæstebog, kan læse positive oplevelser - forandringer for borger i Skagen. Dette har været mit hel klare mål, med at starte for mig selv, at vide at jeg gør en forskel og at sammen kan man finde løsninger, så dagen bliver positiv.
God fornøjelse. Mette Friis

2 kommentarer til Velkommen på min gæstebog:

Kommentar RSS
Susanne Lind on 13. februar 2014 15:00
Kære Mette Vi to kender ikke hinanden, jeg fik bare sådan en lyst til at sige: GODT GÅET! da jeg så dit firma nævnt i Skagen Onsdag. Jeg har lavet mange ting i mit liv, men i en periode har jeg være ansat i Kærkommen og fik der en rigtig god indsigt i ældres vilkår i dag. Jeg har tit tænkt, at vores verden er i forandring, alt for meget er overladt til ´kommunen´, og mennesker har helt glemt at hjælpe hinanden, og især at der er aaaalt for lidt tid til at hjælpe de gamle, der lever i vores samfund/by, og som hjemmehjælperen slet ikke kan nå at gøre al ting for. Så det er bare så sejt, at du har valgt at springe ud i det som den hjælpende (h)ånd, de kan ringe til i stort og småt, og jeg ville såmænd bare ønske dig rigtig god vind fremover! Det er SÅ dejligt, når nogen går fra at brokke sig til at tage action og GØRE noget, så hurra for dig - og må du få rigtig travlt :o) (Og husk så at passe godt på DIG også!) Kærlige hilsner fra Susanne Hybenvej 2 DK 9990 Skagen Tlf. 9844 5664 E-mail:Info@susanne-lind.dk www.susanne-lind.dk
Besvar kommentar
 
Mette Friis on 13. februar 2014 15:04
Dette var en dejlig mail, jeg modtog i efteråret 2013. Jeg kontaktede Susanne og spurgte om jeg måtte sætte den her på siden. Hun sagde heldigvis Ja. Tusind tak Susanne

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment